Contact

Adres

Roukens Oogzorg
Paddeweg 2
2992 CL Barendrecht

Telefoon: 0180 – 531 870
Fax: 0180 – 531 869
E-mail: [email protected]
Internet: www.roukensoogzorgaanhuis.nl

Roukens Oogzorg biedt als opticien een brede en veelzijdige keuze in brillen en zonnebrillen voor verziendheid en bijziendheid. Brillenglazen in vele soorten, maten en kleuren. Multifocale brillenglazen, automatisch verkleurende brillenglazen, Varilux glazen, ontspiegelde brillenglazen, brillenglazen voor vermoeide ogen, speciale computerschermglazen, lichtgewicht glazen en speciale brillenglazen voor tijdens het autorijden.

Roukens Oogzorg heeft zowel damesbrillen, herenbrillen als kinderbrillen, maar ook een mooie collectie zonnebrillen en kleinere brillen voor mensen met een kleiner formaat hoofd. Daarbij heeft u de keuze uit een groot assortiment monturen van bekende merken als Esprit, Rodenstock, Zeiss, Gant, Hoya, Eschenbach, Bogner, Dunhill, Charmant en Elle. Wij plaatsen ook nieuwe glazen in uw bestaande montuur.

Roukens ontzorgt u met haar service en dienstverlening. Wij regelen op uw verzoek de declaratie van uw brillen, zonnebrillen en brillenglazen bij uw zorgverzekeraar. U mag ook op rekening betalen. Wij verstrekken tevens handige en functionele hulpmiddelen voor bij het lezen en uw overige activiteiten. Denk daarbij aan een handloep, tafelloep, leesliniaal en led-verlichting. Met het oog op uw gemak, bent u bij Roukens Oogzorg aan het juiste adres.

Waarom de opticien aan huis?

  • Oogzorg in uw vertrouwde omgeving

  • Gratis oogmeting
  • Uitgebreide collectie monturen

  • Service aan huis
  • Ook voor kleine reparaties
  • Wij declareren bij uw zorgverzekering

  • Op rekening betalen is mogelijk

Contactformulier

Vragen? Neem gerust contact met ons op