Brillen

Uitgebreide collectie

Roukens Oogzorg is een opticien die gespecialiseerd is in brillen, zonnebrillen, monturen en contactlenzen. Ziet u minder goed of wordt het tijd voor een nieuwe bril? Wij maken het u gemakkelijk. Onze dienstverlening omvat zowel een oogmeting aan huis als het uitkiezen van een nieuwe bril in uw vertrouwde omgeving. Onze opticien adviseert u over de juiste glazen en zorgt er vervolgens ook voor dat de nieuwe bril perfect wordt gesteld. 

Roukens Oogzorg heeft een uitgebreid assortiment brillen en zonnebrillen, dat ook op locatie wordt meegenomen. Zo kunt u thuis in uw eigen woning of in het zorgcentrum op uw gemak een nieuwe bril of zonnebril uitzoeken. Ieder gezicht is anders en smaken verschillen. U heeft daarom een ruime keuze uit damesbrillen, herenbrillen, kinderbrillen, brillen voor mensen met een klein postuur en dito gezicht en zonnebrillen op sterkte.

Een bril die bij u past

Roukens Oogzorg heeft brillen en zonnebrillen van topmerken als Dunhill, Eschenbach, Elle, Esprit, Charmant, Gant, Bogner, Rodenstock, Zeiss en Hoya. Tijdloos en eigentijds, van klassiek tot modern. U loopt er dus altijd trendy en stijlvol bij, passend bij uw smaak en gezichtscontour.

Roukens zorgt voor een passende bril en bijpassende brillenglazen voor verziendheid, bijziendheid of een andere oogafwijking. Wij leveren Varilux en multifocale glazen, brillenglazen die automatisch verkleuren, brillenglazen voor computergebruik, glazen met ontspiegeling, glazen voor vermoeide ogen, speciale lichtgewicht brillenglazen en brillenglazen voor als u auto rijdt. De opticien van Roukens Oogzorg adviseert u en staat u bij om de juiste keuze te maken uit het grote en veelzijdige aanbod.