Zorginstellingen

Zorgeloos een nieuwe bril uitzoeken

Wilt u een deskundige oogmeting aan huis laten uitvoeren, maar woont of verblijft u in een woonzorgcentrum of verpleeghuis? Geen probleem. Roukens Oogzorg komt op afspraak langs in verscheidene woonzorgcentra en verpleeghuizen in de regio Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht. Als regionale opticien houden wij eenmaal in de twee maanden spreekuur in De Elf Ranken, Borgstede, Klepperwei, Meeuwenhof, De Evenaar, Swinhove, Tiendhove, Koningshof, Oranjehof, Nebo en Sonneburgh.

In uw vertrouwde omgeving

U hoeft dus niet de deur uit voor een oogcontrole en het uitzoeken van nieuwe brillen of zonnebrillen. Roukens levert oogzorg in uw vertrouwde omgeving, voor als u om praktische of medische redenen niet zelf naar de opticien kunt komen. Oogcontrole is zelfs mogelijk als u in bed ligt. Onze optometrist heeft de noodzakelijke apparatuur en programma’s bij zich om uw ogen vakkundig te testen. Afhankelijk van de uitkomst, geven wij u in een persoonlijk gesprek advies over de juiste glazen voor uw brillen.

Wij stellen u tevens in de gelegenheid om direct een nieuwe bril uit te kiezen. Wij nemen altijd de hele collectie brillen en zonnebrillen mee, zodat u een weloverwogen keuze uit het ruime aanbod brillen kunt maken. Misschien houdt u van klassiek of tijdloos, of mogelijk heeft u liever een moderne en trendy bril. Roukens Oogzorg regelt het in alle gevallen voor u.

Ook de nazorg is goed geregeld

Bij Roukens Oogzorg bent u verzekerd van goede zorg en nazorg. Wij leveren de complete bril, inclusief nieuwe glazen, bij u thuis in het zorgcentrum af. Om de nieuwe bril vervolgens samen met u op maat af te stellen. Onze service gaat zelfs nog verder. Desgewenst verzorgen wij ook de declaratie voor u bij uw zorgverzekeraar. Mocht later de bril opnieuw moeten worden gesteld of een kleine reparatie noodzakelijk zijn, komen wij weer bij u langs. Service aan huis, heet dat.

Spreekuur

Eenmaal per de twee maanden houden wij spreekuur en komen wij op afspraak in de volgende woonzorgcentra en verpleeghuizen:

  • Laurens – de Elf Ranken/- Borgstede
  • Humanitas – de Evenaar
  • Argos Zorggroep – de Klepperwei/- de Meeuwenhof
  • Zorgcentrum Swinhove
  • Cedrah zorgcentrum – Nebo
  • Zorggroep Rijnmond – Tiendhove/- Koningshof/- Oranjehof
  • Stichting Sonneburgh