Alblasserdam

[one_fifth][/one_fifth][three_fifth]

Roukens Oogzorg nu ook in Alblasserdam

Zoekt u een opticien in Alblasserdam voor een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Roukens Oogzorg heeft nu ook een vestiging in Alblasserdam. In onze nieuwe winkel kunt u terecht voor een gratis oogmeting, deskundig advies en een groot assortiment brillen en zonnebrillen. Bovendien levert Roukens oogzorg aan huis, in geval u door omstandigheden niet naar de winkel kunt komen.

Website Roukens Optiek Alblasserdam

Moderne oogmeetapparatuur en deskundig advies

Roukens Oogzorg heeft al een vestiging in Barendrecht, van waaruit de regio Rotterdam, Dordrecht en Zwijndrecht wordt bediend. In de nieuwe optiekwinkel in Alblasserdam kunt u nu ook terecht voor een bril,montuur of contactlenzen. Wij beschikken over moderne apparatuur en digitale onderzoekprogramma’s, waarmee we nauwkeurig uw ogen en oogdruk kunnen meten en eventuele oogafwijkingen kunnen vaststellen. Aan de hand hiervan kunnen wij in overleg met u tot de juiste brillenglazen en het gewenste montuur komen.

Ruime keuze aan brillenglazen in nieuwe winkel Alblasserdam

U vindt in onze nieuwe vestiging in Alblasserdam brillenglazen in alle soorten, kleuren en maten. Als u niet meer zo goed kunt lezen, heeft u wellicht last van verziendheid en een plus-bril nodig. Als uw zicht in de verte minder wordt (bijziendheid), herstelt een bril met negatieve glazen uw gezichtsvermogen. U heeft bij Roukens Oogzorg de keuze uit multifocale en Varilux brillenglazen, automatische verkleurende glazen, ontspiegelde glazen en speciale brillenglazen voor vermoeide ogen, lichtgewicht glazen, beeldscherm glazen en brillenglazen voor tijdens het autorijden.

Een montuur van een topmerk dat matcht met uw gezicht en haarkleur

Een bril moet een perfecte match geven met de vorm van uw gezicht en de kleur van uw haar. Roukens Oogzorg Alblasserdam heeft een ruime collectie monturen. Van klassiek tot trendy, van tijdloos tot modern. Wilt u een montuur van een specifiek topmerk? U kunt bij ons terecht voor alle topcollecties. Of u nu op zoek bent naar een montuur van Gant, Rodenstock, Hoya, Zeiss, Esprit, Elle, Eschenbach, Dunhill, Bogner of Charmant.

Ook het juiste adres voor brilafstelling en brilreparatie

Roukens Oogzorg in Alblasserdam helpt u ook graag met het afstellen van uw bril of een brilreparatie. Wij hebben daarnaast handige hulpmiddelen voor bij het lezen, zoals een handloep die de letters vergroot, led-verlichting dat een duidelijker zicht geeft, een tafelloep waarbij u uw handen vrijhoudt of een leesliniaal die de letters vergroot als u deze over de tekst verschuift. Onze opticienservice geldt niet alleen voor bezoek aan onze winkel. Wij bieden ook zowel overdag als ’s avonds oogzorg aan huis, inclusief oogmeting, advies en brilkeuze.

Heeft u moeite met lezen of ziet u vaag in de verte? Of wilt u gewoon uw ogen eens laten meten? Dan bent u bij Roukens Oogzorg in Alblasserdam aan het juiste adres. Wij verrichten een professionele oogmeting, geven u een deskundig advies en helpen u aan een passend montuur bril of zonnebril met de juiste glazen.

Contact
Roukens Optiek Alblasserdam
Plantageweg 45
2951 GN Alblasserdam
Telefoon: 078-3032835

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag 13:30 – 17:30 uur
Vrijdag 9:30 – 17:30 uur
Zaterdag op afspraak

Website Roukens Optiek Alblasserdam [/three_fifth][one_fifth][/one_fifth]